About Group

 

Ik heb een 1000mW laser pointer voor militaire toepassingen. Ik heb gemerkt op de mijne de schuifknop niet blijven waar ik verplaatsen naar soms nu dat ik het een tijdje heb gehad. De meegeleverde lader is belachelijk goedkoop en zag eruit alsof het zou niet eens werken, maar tot nu toe lijkt te werken ok. Nou, dat is het zowat. Ik zal het kopen van een paar meer bij de hand hebt, en mijn familie en vrienden kunt verwachten een als een geschenk eens snel. Gelieve hand naar beneden de beste groene laser pointer die ik ooit heb in handen en milieuvriendelijk. Het is toegevoegd kunnen richten van dichtbij op een item of terug te trekken voor een breed spectrum is nogal leuk, want soms heb ik nodig om zich te concentreren. De lading duurt een tijdje met volle uitgangsvermogen voordat afneemt. Wou dat het een beetje langer, maar kan niet te veel over die dimensie klagen.

Het groene aan / uit / stand-knop is groter in diameter. De meegeleverde batterij is iets anders (het is vlak bij de positieve terminal) en niet zo goed passen in de plastic buis. Dientengevolge, het handvat oppervlak merkbaar ronder, die minder grip. De nieuwe laser pointer geeft ze veel warmte. De hitte is merkbaar onmiddellijk na het draaien op. Ik ben een elektricien, en de meeste dagen ik probeer te knijpen door muren, zolders, kelders, enz. De focus functie is geweldig, of ik ben op zoek naar iets van nogal een afstand of van dichtbij. Het is snel en eenvoudig op te laden. Ik denk dat dit groene laser pointer is een geweldig product voor zulke lage kosten! Ik hou ervan genoeg kocht ik mijn vader, vader-in-law, en een collega een voor Kerstmis.

Ik kocht een voor hem voor mij te helpen met het herstel en kocht een voor een andere vriend voor Kerstmis ook. Ik had geprobeerd om een ??goede, krachtige 300mW laser pointer te vinden voor de komende jaren. Het is leuk je kunt in- en uitschakelen en niet te gaan door al de andere modi elke keer. Toen het begon te zodra ik zette hem aan uit te schakelen. Dat is goed. Ik zal deze beoordeling te herzien wanneer ik een idee hoe lang het duurt, maar anderen vergelijkbaar met deze die ik heb gebruikt waren al steeds zwak in> 2.5-3h hebt. Ik bleef ze te kopen die niet voldeed aan de beloften die op hun advertenties. Het voldoet aan al mijn verwachtingen en behoeften. Moet zeggen dat met de nieuwe technologie van de led-lampen en de lithium-ion batterij, maakt dit groene laser wat het is. Laten we beginnen met het openen van de verpakking. Onder de indruk van een lekker hard case zien met alle stukjes in schuim liner. Ook kan een extra paar rubberen O-ringen dat een waterdichte licht in de regen te houden.

Na een paar keer laten vallen zweepslagen het uit mijn broekzak, de schakelaar verbrijzeld, maar niets een beetje superlijm zou niet op te lossen! Toen ik terug aan land kwam, besloot ik dat ik zou een ander kopen. Toen ik mijn nieuw item ontvangen, vond ik een upgrade-oplader! Ik sta op het punt te gaan op een andere reis als scheepswerktuigkundige, en ik vertrouw deze laser pointer om me uit het donker te houden als er iets zou gebeuren. Deze laser is geweldig - het fel alles wat ik richt deze op, waardoor ik dingen te doen die voorheen niet zichtbaar waren te zien verbrandt. Wanneer u de telescopische functie te gebruiken, het gebied dat wordt verlicht wordt kleiner als je de groene laser pointer te verlengen. Het wordt geleverd in een mooie harde plastic koffer met schuim voering die zich leent goed op te geven als een geschenk.

Ik zou graag willen geloven dat ik bekijk producten regelmatig op JETLASERS maar in werkelijkheid, ben ik alleen maar mezelf voor de gek. Echter, het maakte me te stoppen, ga zitten en schrijf deze beoordeling. Vanaf de eerste reactie op het daadwerkelijke gebruik, deze 100mW groene laser pointer is de moeite waard de kosten. Het wordt geleverd in een mooie case met uitsparingen voor elk item. Ik zal het krijgen van een set voor vrienden en familie deze kerst! Ik nam het uit de doos en direct aangesloten de batterij in de meegeleverde lader. Er 'sa echt hard glas lens op de voorkant van het, niet een of ander cheapo platte plastic spul. Na 4-5 uur gebruik, heb ik niet gezien de laser dimmen nog niet. Op de top van de belangrijkste functie, kunt u het lichaam te trekken uit elkaar om de straal richten. ik wist nooit hoe lang laat het aangesloten. Als ik wil het licht, ik wil het krachtig, zonder te gaan door middel van een aantal klikken. het heeft ook een stroboscoop setting en SOS instellen. ik ben een leider in JETLASERS , en ik ben van plan het kopen van meer van deze items als scout cadeaus.

100mW laser pointer

Het vermogen is niet 100 of 1000mW. Ik zou zeggen dat het 500 op zijn best. Focussen het niet per se het helderder te maken. Maar nogmaals voor de prijs, heb ik het uitgangsvermogen is veel beter dan de meeste producten die er zijn. Ik zeg zwak, maar zelfs op dimmen de laser geproduceerd is zeer krachtig. Ik las de recensies en was sceptisch. Ik dacht dat sommige van de beoordelaars zou hebben gekregen een 100mW laser pointer voor hun beoordelingen. Dat zou te wijten zijn aan menselijke fouten. Deze stroom is men nergens in de buurt van de kwaliteit van de eerste 2. De telescopische is erg los, die ze toebrengen aan zichzelf aanpassen tijdens mijn ochtend pendelen. Het was helderder dan mijn laser pointer, die meer dan honderd dollar kost. Ik ben me bewust van de korte levensduur van de batterij, slechts ongeveer 2 uur voordat ik heb om het te laden. Verwacht geen perfectie in de bouw ontwerp.

 


Comments